Lakkforsegling - Proglazer

Volum: 100 ml

Proglazer lakkforsegling er en spesielt motstandsdyktig lakkforsegler som garanterer deg en glansful og holdbar overflate på ditt kjøretøy. Produktet er meget lettarbeidende og er av høy kvalitet.

kr 345.00
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Volum: 100 ml

Proglazer lakkforsegling er en spesielt motstandsdyktig lakkforsegler som garanterer deg en glansfull og holdbar overflate på ditt kjøretøy. Produktet er meget lettarbeidende og er av høy kvalitet.

Eksempler på bruksområder er: bil, motorsykkel, båt m.m. Det anbefales å bruke Proglazer nr. 10 I.P.A. rens før du legger lakkforseglingen, dette for å øke holdbarheten.

Produktdetaljer
2 andre produkter i samme kategori:
kr 175.00
Volum: 20 ml Den innovative H2O-forseglingen skaper en ekstrem glansfull og glatt overflate på ditt kjøretøy, bare på noen få minutter. Kjøretøyet blir beskyttet i flere uker og det blir enklere å holde rent.
kr 195.00
Volum: 100 ml Med Proglazer sin dekkglans får du en ekstrem dybde og glans på dekkene som holder lenge. Produktet brukes etter at du har vasket dekkene, og passer vel så bra for når du skal ha bilen på utstilling,...
Sist vist
kr 345.00
Volum: 100 ml Proglazer lakkforsegling er en spesielt motstandsdyktig lakkforsegler som garanterer deg en glansful og holdbar overflate på ditt kjøretøy. Produktet er meget lettarbeidende og er av høy kvalitet.

Meny