Lakkforsegling - Proglazer

Volum: 100 ml

Proglazer lakkforsegling er en spesielt motstandsdyktig lakkforsegler som garanterer deg en glansful og holdbar overflate på ditt kjøretøy. Produktet er meget lettarbeidende og er av høy kvalitet.

Les merShow less
kr 345.00
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Volum: 100 ml

Proglazer lakkforsegling er en spesielt motstandsdyktig lakkforsegler som garanterer deg en glansfull og holdbar overflate på ditt kjøretøy. Produktet er meget lettarbeidende og er av høy kvalitet.

Eksempler på bruksområder er: bil, motorsykkel, båt m.m. Det anbefales å bruke Proglazer nr. 10 I.P.A. rens før du legger lakkforseglingen, dette for å øke holdbarheten.

Les merShow less
Produktdetaljer
2 andre produkter i samme kategori:
kr 175.00
Volum: 20 ml Den innovative H2O-forseglingen skaper en ekstrem glansfull og glatt overflate på ditt kjøretøy, bare på noen få minutter. Kjøretøyet blir beskyttet i flere uker og det blir enklere å holde rent.
kr 195.00
Volum: 100 ml Med Proglazer sin dekkglans får du en ekstrem dybde og glans på dekkene som holder lenge. Produktet brukes etter at du har vasket dekkene, og passer vel så bra for når du skal ha bilen på...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 2,100.00
5L ferdig tynnet, klar til bruk. NB!! På alle Kamelon farger så må mann også ha en SORT bunnfarge.  Farge er valgfritt fra vårt sortiment. Send oss en melding i kassa om hva slags farge du ønsker. 
kr 199.00
 Må kombineres med sort, hvit eller blå bunnfarge. Rubberspray er en avtagbar høykvalitets gummilakk, som enkelt påføres ved å spraye, pensle, rulle eller dyppe.Rubberspray er nøye testet og utprøvd. Den fester på...
Sist vist
kr 345.00
Volum: 100 ml Proglazer lakkforsegling er en spesielt motstandsdyktig lakkforsegler som garanterer deg en glansful og holdbar overflate på ditt kjøretøy. Produktet er meget lettarbeidende og er av høy kvalitet.

Meny